Dødsbo

 
Dødsbo tømming, rydding og vask. Vi bistår private, bedrifter og det offentlige i Fredrikstad Kommune med profesjonell håndtering av dødsbo.
Flytting

Flytting

Vi tilbyr profesjonelle flyttetjenester, inkl. nedpakking, bærehjelp og transport.

Pianoflytting

Pianoflytting

Flytter piano, flygel, våpenskap, safer og annen spesialflytting, med fastpris.

Kontorflytting

Kontorflytting

Kontorflytting i Fredrikstad, flytting av kontormøbler, kontorutstyr og bedrifter.

Dødsbo

Dødsbo

Tømmer, rydder og vasker dødsbo. Vi kjøper opp deler og hele dødsbo.

Minilager

Minilager

Trenger du mellomlagring kan vi tilby temperert og oppvarmet minilager i byen.

Flyttevask

Flyttevask

Grundig flyttevask og visningsvask i forbindelse med flytting, fornøydgaranti.

Dødsbo Fredrikstad

Dødsbo Fredrikstad, vi hjelper deg med profesjonell håndtering av dødsbo i Østfold. Å takle tapet av en du er glad i kan være en utfordrende og emosjonell opplevelse. I tillegg til at det er mange følelser kan det å håndtere et dødsbo være en komplisert og tidkrevende prosess. Mange er usikre på hvor de skal begynne, hvilke skritt de skal ta og hvordan de skal navigere i de juridiske og økonomiske aspektene når et dødsbo skal avvikles. Enten du er privatperson, bedrift eller bobestyrer kan vårt flyttebyrå i Fredrikstad hjelpe deg med å tømme, rydde og vaske dødsbo.

Siden vi har lang erfaring med å håndtere dødsbotømming er det mange som overlater denne jobben til oss. Vi kan hjelpe deg med å sortere avfall, gi en verdivurdering på dødsbo dere ønsker å selge og mellomlagre gjenstander som har affeksjonsverdi eller annen nytteverdi. Du kan bruke kontaktskjema eller ringe oss på telefon for å motta tilbud på håndtering av dødsbo. Vi jobber både med timepris og fastpris.

 

Dødsbo Fredrikstad

Rydder dødsbo i Fredrikstad og Østfold

Arveoppgjør og håndtering av dødsbo er ofte en vanskelig tid for pårørende, samtidig som mange praktiske detaljer må ivaretas. Vårt flyttebyrå tømmer dødsbo raskt, effektivt og profesjonelt. Vi sorterer avfall, bærer og kjører bort søppel til miljøstasjon. Har dere eiendeler man ønsker å ta vare på tilbyr vi flyttehjelp og mellomlagring av dødsbo. Her kan du lagre møbler og personlige eiendeler på en trygg og sikker måte. En av fordelene med å benytte deg av flyttehjelp fra oss er at vi som flyttebyrå har lang erfaring med å håndtere de fleste  typer oppdrag.

Vi rydder og tømmer dødsbo i Fredrikstad og Østfold, det inkluderer også andre byer i Viken Fylke, som for eksempel Sarpsborg, Halden og Moss.

Vi utfører følgende tjenester i forbindelse med dødsbo:

 • Uforpliktende befaring
 • Sortering og rydding
 • Pakking, vi har med nødvendig emballasje og flyttemateriell e.a.
 • Håndtering av tunggods, flytting av piano, flygel, safer o.l.
 • Tømming av boder, loft, garasje og lager
 • Bortkjøring av avfall
 • Kjøp og salg av dødsbo, verdivurdering av dødsbo
 • Mellomlagring
 • Grundig rengjøring og flyttevask

Kjøp og salg

Vi tømmer hus, boliger, leiligheter, bygårder, hoteller, butikker og lagerlokaler over hele Østfold. I tillegg kjøper vi opp hele eller deler av arvebo etter avtale. Antikviteter, kunst, designmøbler, smykker og sølvtøy, samleobjekter og antikke møbler alltid av interesse.

Priser

Kostnadene for å rydde og tømme et dødsbo varierer etter omfanget på jobben og hvilken hjelp du trenger. Vi kan gjøre alt fra A til Å eller deler av jobben der kunden kun bruker oss på enkelte tjenester. For å gi et estimat på tidsbruk og kostnader kan du sende oss bilder og en beskrivelse på hva dere ønsker hjelp til. I de fleste tilfeller hvor det er større jobber kan vi også komme på en uforpliktende befaring. Vi kan også gjøre jobben på timepris hvis det er ønskelig.

Selge dødsbo i Fredrikstad

Når du har ryddet og tømt dødsboet, kan du gå videre til salgsprosessen. Her er noen trinn du kan følge for å selge et dødsbo i Fredrikstad:

 • Verdivurdering: Få eiendommen vurdert av en profesjonell eiendomsmegler i Fredrikstad. De kan gi deg en estimert verdi basert på markedsforhold og eiendommens tilstand.
 • Velg en eiendomsmegler: Finn en pålitelig eiendomsmegler som har erfaring med salg av eiendommer i Fredrikstad. Sørg for å sammenligne flere meglere før du tar en beslutning.
 • Markedsføring: Sammen med eiendomsmegleren kan du utarbeide en markedsføringsplan for å tiltrekke potensielle kjøpere. Dette kan inkludere annonsering på eiendomsnettsteder, sosiale medier og i lokale aviser.
 • Visninger og budrunde: Eiendomsmegleren vil arrangere visninger av eiendommen og bistå med budrunden. Vær tålmodig og vær åpen for forhandlinger for å oppnå best mulig pris.
 • Juridiske og administrative formaliteter: Når en kjøper er funnet og en pris er akseptert, vil eiendomsmegleren hjelpe deg med å håndtere de juridiske og administrative formalitetene knyttet til eiendomsoverføringen.

Å håndtere et dødsbo i Fredrikstad kan være en utfordrende prosess, men med en plan og riktig støtte kan det gjøres på en effektiv måte. Ta deg tid til å bearbeide følelsene knyttet til tapet av en kjær, organiser hjelp og følg trinnene for rydding, tømming, salg eller kjøp av et dødsbo. Enten du er i rollen som selger eller kjøper, er det viktig å være grundig i dine vurderinger og involvere profesjonelle som eiendomsmeglere eller advokater etter behov. I tillegg til å håndtere personlige eiendeler og følelser, er det viktig å være klar over de juridiske aspektene som regulerer denne prosessen. Regler for dødsbo og lover varierer men det er noen grunnleggende prinsipper som vanligvis gjelder. Ved å følge disse retningslinjene kan du navigere gjennom prosessen med å håndtere et dødsbo i Fredrikstad på en trygg og effektiv måte. Trenger du profesjonell hjelp fra ditt flyttebyrå i Fredrikstad, kontakt oss gjerne for en helt uforpliktende befaring.