Minilager

 
Minilager i Fredrikstad, mellomlagring av personlige eiendeler, møbler og sesongartikler, for private og bedrifter i Østfold.
Flytting

Flytting

Vi tilbyr profesjonelle flyttetjenester, inkl. nedpakking, bærehjelp og transport.

Pianoflytting

Pianoflytting

Flytter piano, flygel, våpenskap, safer og annen spesialflytting, med fastpris.

Kontorflytting

Kontorflytting

Kontorflytting i Fredrikstad, flytting av kontormøbler, kontorutstyr og bedrifter.

Dødsbo

Dødsbo

Tømmer, rydder og vasker dødsbo. Vi kjøper opp deler og hele dødsbo.

Minilager

Minilager

Trenger du mellomlagring kan vi tilby temperert og oppvarmet minilager i byen.

Flyttevask

Flyttevask

Grundig flyttevask og visningsvask i forbindelse med flytting, fornøydgaranti.

Minilager i Fredrikstad

Minilager for oppbevaring av møbler og eiendeler under flytting. Vi tilbyr profesjonell flyttehjelp, mellomlagring og transport for private og bedrifter i Fredrikstad Kommune og omegn.

Har du behov for ekstra lagerplass når du flytter? Vårt flyttebyrå hjelper deg med mellomlagring hvor du kan oppbevare møbler og andre eiendeler på en smart og fleksibel måte når du flytter. Vi har ingen lange bindingstider og du kan leie fra minimum en måned til flere år. Lagring i tempererte lagerrom eller drive-in lagercontainer. Det skal være trygt og enkelt å benytte våre flyttetjenester, derfor tilbyr vi også flytting og transport fra bolig og til mellomlagring. Når du er klar for innflytting leverer vi tilbake etter avtale. Vi har størrelser tilpasset ditt behov, lager for private og bedriftslager.

Du kan benytte vårt kontaktskjema, sende oss en epost eller ringe oss på telefon. Vi forsøker alltid å svare alle henvendelser raskt og innen to arbeidsdager. Flyttinger lokalt innad på Østlandet gjøres ofte på timepris men ved større oppdrag, kontorflytting og tømming av dødsbo kan vi også gjøre en uforpliktende befaring og gi et prisestimat basert på dette.

Fredrikstad Minilager

Minilager for bedrifter

Som bedriftseier er det viktig å ha en pålitelig og trygg lagerløsning for oppbevaring av kontormøbler, kontorutstyr og annen rekvisita. Å leie store lagerhotell kan være en dyr og risikabel løsning. Gjennom oss kan bedrifter leie lagerrom tilpasset deres behov og vi har et tett samarbeid med City Self-Storage hvor bedrifter og firma kan leie minilager i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Oslo og Viken. Vi hjelper små og store bedriftskunder med å dekke lagringsbehov, enten det er snakk om korttids- eller langtidslagring.

Bedriftslager tilpasset deres behov, frigjør kontorplass og lagerarealer. Vi bistår også med kontorflytting og transport fra deres kontorlokaler og til minilageret.

Hva koster det

Prisene for å leie et minilager varierer mellom 500 kroner til 4500 kroner per måned, avhengig av hvor stor plass du trenger og hvor leie du ønsker å lagre. Vi har konkurransedyktige priser på mellomlagring i Østfold. Avhengig av hvor stort lager du trenger kan vi tilby et godt tilbud på lagerleie. I tillegg ordner vi med flyttehjelp til og fra lageret hvis du ønsker det.

Minilager for deg som:

  • pusser opp og renoverer bolig og trenger ekstra lagerplass
  • flytter og trenger et flyttelager
  • skal ut og reise og trenger oppbevaring mens du er på reise
  • planlegger boligsalg og ønsker å rydde unna eiendeler til visning
  • flytter til noe mindre og trenger litt mer lagerplass
  • har behov for å lagre deler eller hele dødsbo