Flyttevask Fredrikstad

Flytting er en stor og krevende prosess. I tillegg til å pakke og flytte møbler, må du også sørge for at boligen du flytter fra er ren og ryddig. Det kan være en tidkrevende og slitsom jobb, spesielt hvis du har dårlig tid. Vårt flyttebyrå tilbyr flyttevask Fredrikstad, av alle typer boliger. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen flyttevask, og vi sørger for at boligen din er skinnende ren og klar for overlevering.

Våre flyttevask inkluderer:

 • Støvsuging og mopping av alle gulv
 • Vask av alle overflater, inkludert kjøkken, baderom, vinduer
 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Tilleggstjenester som vask av hvitevarer o.l.
Flyttevask Fredrikstad

Kontakt oss for tilbud på flyttevask. Vi rengjør alt fra private boliger, kontor og bedrifter. Fyll ut skjema på denne siden.

Flyttevask inkludert fornøydgaranti

Når du bestiller flyttevask fra oss, kan du slippe å bekymre deg for om boligen din er ren nok til å bli godkjent av ny eier eller utleier. Vi gir deg en garanti som sikrer at du får en ren og ryddig bolig som er klar for overlevering. Som et profesjonelt flyttebyrå med lang erfaring tilbyr vi komplette tjenester innen flyttevask i Fredrikstad. Vi bruker kun de beste rengjøringsproduktene og -metodene, og vi er nøye med å følge alle krav til rengjøring.

Få boligen til å skinne før visning

Skal du selge boligen din? Da er det viktig å sørge for at den fremstår i sitt beste lys. En ren og ryddig bolig gir et godt førsteinntrykk, og kan være med på å påvirke potensielle kjøpere i riktig retning.

Visningsvask er en grundig rengjøring av boligen din som gjøres i forkant av en visning. Den inkluderer alt fra støvsuging og mopping til vask av kjøkken, bad og vinduer.

Det er flere grunner til at visningsvask er viktig når du skal selge boligen din. For det første gir det et godt førsteinntrykk til potensielle kjøpere. Når de kommer inn i en ren og ryddig bolig, vil de automatisk føle seg mer velkommen og komfortable. For det andre kan visningsvask bidra til å øke salget. En ren og ryddig bolig ser mer attraktiv ut, og det kan være med på å gjøre den mer salgbar. Vi i Fredrikstad Flyttebyrå utfører visningsvask for private og eiendomsmeglere  og meglerkontor i Fredrikstad.

Dette er inkludert i en flyttevask

En flyttevask er en grundig rengjøring av boligen før den overleveres til en ny eier eller leietaker. Vår flyttevask dekker som standard følgende punkter under.

 • Vask og rengjøring av gulv, dører, lister
 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Grundig vask av alle tilgjengelige flater
 • Innvendig vask av skap og skuffer i alle rom
 • Vask av bad: toaletter, badekar, dusj, servant
 • Innvendig og utvendig vask av vinduer (forutsetter at vi kommer til fra innsiden)
 • Rengjøring av hvitevarer, peis, persienner, varmeovner og balkong kommer i tillegg. Feiing av boder, loft, kjeller og garasje gjøres mot tillegg.

Hvert år mottar Husleietvistutvalget (HTU) over tusen klagesaker knyttet til leieforhold og boligtransaksjoner. En betydelig del av disse klagene – rundt en tredjedel – dreier seg om mangelfull rengjøring ved utflytting. Dette fører ofte til konflikter mellom utleiere og leietakere, eller mellom kjøpere og selgere av boliger.

Problemet som ofte oppstår, skyldes at husleieloven er åpen for tolkning når det kommer til begrepet «renhold». Hva som anses som tilstrekkelig rengjøring kan variere betydelig mellom individer og situasjoner. Dette gir grobunn for uenigheter mellom partene i en boligtransaksjon. For å unngå slike konflikter er det viktig å forstå hva som vanligvis inkluderes i en flyttevask, og hva som forventes av deg som leietaker eller selger.

 

Kontorflytting Fredrikstad

Vi utfører flyttevask flere steder i Østfold, inkludert Sarpsborg, Moss, Råde og Halden. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere som kan bistå med kontorvask, byggvask og butikkrenhold.

Hva koster det flyttevask i Fredrikstad

Flyttevask er en tjeneste som mange av våre kunder benytter seg av, og prisen kan variere avhengig av flere faktorer.

En av de mest åpenbare faktorene som påvirker prisen på flyttevask er størrelsen på boligen. Jo større boligen er, desto mer tid og arbeid kreves for å utføre en grundig rengjøring. Derfor vil prisen øke i takt med kvadratmeterantallet. I gjennomsnitt koster det mellom 90 og 100 kroner per kvadratmeter for flyttevask i Fredrikstad.

Faktorer som påvirker prisen:
– Etasjer og antall bad & kjøkken
– En annen faktor som kan påvirke prisen på flyttevask er tilstanden til boligen
– Hvis det har vært røyket innendørs eller hvis det har vært dyr i boligen, kan dette også påvirke prisen på flyttevasken
– Hvis boligen har høyt under taket eller spesielle arkitektoniske trekk som krever spesiell oppmerksomhet, kan dette også påvirke pris. Det kan være mer tidkrevende å rengjøre slike områder grundig

Fyll ut skjema og motta tilbud på flyttevask hos oss.