Flyttehjelp

 
Ser du etter flyttehjelp i Fredrikstad? Vi tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester og helhetlige løsninger for både privatpersoner og bedrifter som er på flyttefot.
Flytting

Flytting

Vi tilbyr profesjonelle flyttetjenester, inkl. nedpakking, bærehjelp og transport.

Pianoflytting

Pianoflytting

Flytter piano, flygel, våpenskap, safer og annen spesialflytting, med fastpris.

Kontorflytting

Kontorflytting

Kontorflytting i Fredrikstad, flytting av kontormøbler, kontorutstyr og bedrifter.

Dødsbo

Dødsbo

Tømmer, rydder og vasker dødsbo. Vi kjøper opp deler og hele dødsbo.

Minilager

Minilager

Trenger du mellomlagring kan vi tilby temperert og oppvarmet minilager i byen.

Flyttevask

Flyttevask

Grundig flyttevask og visningsvask i forbindelse med flytting, fornøydgaranti.

Flyttehjelp i Fredrikstad

Flyttehjelp i Fredrikstad, for private og bedrifter. Å flytte til et nytt hjem kan være et spennende eventyr, men det kan også være en stressende og overveldende opplevelse. Spesielt en privat flytting kan være en krevende oppgave da det krever mye planlegging og organisering. Med de riktige tipsene og flyttehjelp fra vårt flyttebyrå i Fredrikstad kan du imidlertid gjøre din private flytting smidig og problemfri.

Så uansett om du flytter på tvers av byen eller til en av nabobyene på Østlandet, kontakt oss for en effektiv flyttehjelp i Fredrikstad. Vi utfører flyttetjenester for både private og bedrifter. Alt fra privatflytting, kontorflytting, pakke ned eiendelene effektivt og sikre flyttelass før transport.

Du kan benytte vårt kontaktskjema, sende oss en epost eller ringe oss på telefon. Vi forsøker alltid å svare alle henvendelser raskt og innen to arbeidsdager. Flyttinger lokalt innad på Østlandet gjøres ofte på timepris men ved større oppdrag, kontorflytting og tømming av dødsbo kan vi også gjøre en uforpliktende befaring og gi et prisestimat basert på dette.

Flyttehjelp Fredrikstad

Fordeler med flyttehjelp når du flytter

En av de største fordelene med å benytte deg av vår flyttehjelp er at vi som flyttebyrå har lang erfaring og ekspertise til å håndtere de fleste typer oppdrag. Flytteprosessen kan være krevende og mange bekymrer seg for å flytte. Vi jobber daglig med dette og streber alltid med å levere trygge og komplette tjenester som forenkler flytteprosessen. Flytting av tunge møbler og skjøre gjenstander kan være vanskelig på egenhånd, spesielt hvis du ikke har nødvendig utstyr eller erfaring. Du kan skade deg selv eller skade eiendelene dine i prosessen. Hvis du i tillegg ikke sikrer eiendelene dine ordentlig under flyttingen, kan de bli skadet under transporten. Siden vi har lang erfaring med flytting for private og bedrifter i Fredrikstad og på Østlandet kan du være helt trygg på at vi kan dette.

Vi utfører følgende flyttetjenester og oppbevaring:

  • Innenlands flytting
  • Internasjonal Transport (EU), flytting fra Norge til Sverige, Danmark
  • Pakking og flyttemateriell
  • Piano- og flygeltransport
  • Mellomlagring
  • Håndtering av dødsbo, vi tømmer, rydder og vasker dødsbo
  • Flyttehjelp for bedrifter, kontorflytting
  • Flyttevask

Flytting Fredrikstad

Flytting kan være både spennende og utfordrende. Enten det er et nytt hjem, på grunn av jobb eller en endrings i livssituasjonen, er flytting en prosess som krever mye tid, energi og organisering.

I Fredrikstad Kommune er det et stort behov for pålitelige flyttetjenester som kan gjøre flytteprosessen enklere og mer effektiv for private og bedrifter som flytter. Vårt flyttebyrå har lang erfaring med flyttetjenester og flytter daglig for private, studenter og pensjonister. Våre flytteoppdrag skjer for det meste på Østlandet, inkludert Sarpsborg, Halden, Moss og Oslo regionen, men vi har også oppdrag mellom andre byer i Norge og Sverige.

Fredrikstad Kommune, som ligger vakkert til ved Glommas munning, er et attraktivt sted å bo. Kommunen har en rik historie, vakker natur og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. På grunn av dette ser vi en kontinuerlig befolkningsvekst og en betydelig flytteaktivitet i området. Kommune har en dynamisk befolkning med folk som flytter både internt i kommunen og utenfor. Ifølge statistikk fra Statistisk sentralbyrå (SSB) er Fredrikstad Kommune hjem for over 84 000 innbyggere (fra 1.2023) , og det er en stadig pågående befolkningsvekst.

Hvis du ser etter profesjonell flyttehjelp ser vi frem til å høre fra deg. Vi kan hjelpe deg med alt innen flytting, flyttevask, mellomlagring og søppeltaxi i Fredrikstad.