Kontorflytting Fredrikstad

Å flytte et kontor eller en bedrift kan være en kompleks oppgave som krever grundig planlegging, organisering og gjennomføring. Enten det er snakk om en mindre kontorflytting eller en stor bedriftsoverføring, er det viktig å ha riktig støtte og ekspertise ved din side. For bedrifter i Fredrikstad er det gode nyheter – et erfarent flyttebyrå tilbyr profesjonelle tjenester som gjør bedriftsflyttingen enklere enn noensinne.

Noe av det vi kan hjelpe din bedrift med

 • Gratis og uforpliktende befaring
 • Prosjektledelse og planlegging av flytteprosessen
 • Fysisk flytting, inkludert møbelmontasje
 • Kontoravvikling og gjenbruk av kontormøbler
Kontorflytting Fredrikstad

Kontakt oss for tilbud på kontorflytting. Vi flytter kontor, butikklokaler og firmaflytting i Fredrikstad Kommune. Fyll ut skjema på denne siden.

Flytte kontor og firmaflytting i Fredrikstad

Når du står overfor oppgaven med å flytte et kontor eller en bedrift, er det første steget å finne en pålitelig partner som kan håndtere alle aspekter av flytteprosessen. Vårt flyttebyrå i Fredrikstad har erfarne prosjektledere og dyktige medarbeidere som er dedikert til å bistå deg fra begynnelse til slutt. Vi tar oss av alt, fra planlegging og pakking til selve flyttedagen.

Fredrikstad er kjent for sitt varierte næringsliv og innovative tilnærming til økonomisk utvikling. Byen ble til og med kåret til Norges mest attraktive by i 2017, og denne utmerkelsen reflekterer den dynamiske og mangfoldige naturen til næringslivet her. En viktig trend som preger næringslivet i Fredrikstad er fokuset på innovasjon og bærekraft. Byen har tatt opp kampen for sirkulær økonomi og industriell symbiose, og flere bedrifter har tatt initiativ til å redusere miljøpåvirkningen og øke ressursutnyttelsen. Dette har ført til opprettelsen av nye forretningsmodeller og samarbeid som er både økonomisk og miljømessig gunstige.

Som et pålitelig flyttebyrå i Fredrikstad er vi stolte av å støtte næringslivet i regionen. Vi tilbyr profesjonelle flyttetjenester for bedrifter i alle bransjer. Våre erfarne prosjektledere og medarbeidere hjelper bedrifter med flytteprosessen, uansett om det er en mindre kontorflytting eller en større bedrift som skal flytte.

Grønn kontorflytting

Når det er tid for bedriftsflytting, er det ikke bare viktig å sørge for at alt går smertefritt og effektivt – det er også avgjørende å tenke på miljøet. Å velge grønne og bærekraftige løsninger under flytteprosessen kan ha en positiv innvirkning på både planeten og virksomheten din. 

Minimer miljøbelastningen

Under en bedriftsflytting er det ofte nødvendig å gå gjennom inventaret og bestemme hva som skal tas med og hva som skal avvikles. Våre erfarne prosjektledere hjelper deg med denne prosessen for å minimere miljøbelastningen. Vi sørger for at alt som ikke skal med på flyttelasset blir ivaretatt på best mulig måte.

Gjenbruk av kontormøbler

I stedet for å kaste møblene du ikke lenger ønsker å ha med på flyttingen, kan vi hjelpe deg med å gjenbruke dem. Vi går sammen gjennom inventaret og sørger for at mest mulig blir gjenbrukt på en miljøvennlig måte. Dette inkluderer:

 • Vi hjelper deg med å selge de brukbare møblene du ikke vil ta med deg videre. Alle inntektene går tilbake til din bedrift, og dette kan bidra til å dekke en del av flyttekostnadene

 • Møbler som ikke kan selges, blir donert til organisasjoner eller steder som trenger dem. Dette gir en ekstra verdi til samfunnet og reduserer avfall

 

Fredrikstad

Vi utfører flyttevask flere steder i Østfold, inkludert Sarpsborg, Moss, Råde og Halden. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere som kan bistå med kontorvask, byggvask og butikkrenhold.

Våre kontorflytting tjenester i Fredrikstad

Når det kommer til kontorflytting, er vi stolte av å være din totalleverandør fra A til Å. Våre profesjonelle tjenester sikrer en sømløs og effektiv flytting, uansett størrelse eller kompleksitet.

 • Demontering og remontering av kontormøbler
 • Rydding og avfallshåndtering
 • Bærehjelp og internflytting
 • Kontorvask
 • Bedriftslager

Hva koster kontorflytting?

Prisen for kontorflytting avhenger av flere faktorer, inkludert:

 • Størrelsen på kontoret og antall gjenstander som skal flyttes
 • Vekten og størrelsen på gjenstandene
 • Hvor mange etasjer som skal bæres ut og inn
 • Tilgjengeligheten av heis i bygget
 • Hvor lett tilgjengelige stedene er for lasting og lossing
 • Avstanden som skal flyttes

Kontorflytting Fredrikstad og Østlandet

Vi utfører kontor- og bedriftsflytting i Fredrikstad, inkludert Viken og Oslo. Erfaring med å flytte kontorer av alle størrelser, fra små bedrifter med ti til tjue ansatte til store kontorer med flere hundre ansatte. Våre tjenester er tilgjengelige for banker, butikklokaler, kjøpesentre, legekontorer, offentlige bygg og bedrifter i alle sektorer.

Med mange års erfaring i bransjen og et sterkt samarbeid med eiendomsselskaper har våre eksperter utviklet ekspertise innen kontorflytting. Vi har hjulpet utallige bedrifter med vellykkede flytteprosjekter og har opparbeidet oss en sterk forståelse for de unike utfordringene som kontorflytting kan innebære.